Sommerlæsning

Tag hele biblioteket med i kufferten – uden overvægt

05.07.17
Skal du også på ferie og ville du ønske at du kunne tage læsestof med til både stranden, terrassen, morgenkaffen og byvandringen? Det kan du med dit digitale bibliotek! Læs her hvordan du får både magasiner, rejseguides og dagens aviser direkte på telefon eller tablet - også på ferien.

Rejsebøger uden overvægt (e-Reolen Global)

Vi kender det alle sammen – rejsen står for døren og kufferten skal pakkes, men hvor finder man plads til rejsebøgerne? 

Med e-Reolen og e-Reolen Global har du insidertips om hyggelige spisesteder, eksotiske bugter, kulturoplevelser og lokale skikke lige ved hånden uden at skulle slæbe på tunge rejsebøger. Du skal blot hente app’en, låne og downloade bøgerne og så er du klar til at udforske din destination (helt uden at bruge mobildata).

Så hvad enten du skal på øhop i det græske øhav eller på storbyferie til Paris kan du finde en e-bog på dit digitale bibliotek:

 

Strandlæsning (magasiner via Zinio)

Med Zinio kan du have mere end 350 forskellige magasiner med på farten. Der er magasiner for enhver smag, hvad enten du vil inspireres til rejser og oplevelser i National Geographic Traveller eller Lonely Planet Traveller; vil læse om de allernyeste gadgets i AppleMagazine;  have fart over feltet i BBC Top Gear Magazine; eller se de nyeste modetendenser i Cosmopolitan, Elle eller Vogue.

Læs hvordan du kommer i gang med Zinio

Dagens internationale og lokale nyheder til morgenkaffen (PressReader)

Med PressReader kan du læse alverdens nyheder på telefon eller tablet. Du skal blot logge ind via bibliotekets hjemmeside, så kan du kvit og frit læse dagens aviser på flere end 60 sprog. 

P.t. giver PressReader adgang til Børsen i Danmark, men hvis du er i udlandet, har du adgang til de fleste danske aviser.

Læs hvordan du kommer i gang med PressReader