Ordblindeuge 40: Signe anbefaler

Mød Signe! Hun er 14 år, ordblind og den vildeste læsehest! Som hun selv siger, så læser hun faktisk hele tiden og overalt! I anledningen af Uge 40 har vi fået Signe til at hjælpe os med at fortælle flere børn og unge, at man godt kan både elske bøger og samtidig være ordblind!

I videoen her kan du høre Signe præsentere sig selv. Hun elskede ikke bøger fra starten, men så skete der noget. 

Ordblindeuge: Mød Signe. Hun er 14 år gammel, ordblind og en rigtig læsehest.

 

Vi ved, at det for mange børn og unge kan være lidt hårdt eller udfordrende at blive konstateret ordblind, og derfor bad vi Signe komme med sit bedste råd og sine tanker til de børn og unge, der lige har fået at vide, at de er ordblinde. Hør hende fortælle i videoen her:

Ordblindeuge: Mød Signe og hør hendes bedste råd til andre

 

I videoen her kan du høre Signe fortælle om sine bedste læsestunder, og hvordan og hvor hun lyttelæser. 

Ordblindeuge: Signe fortæller om sine bedste læsestunder

 

Vi bad Signe om at anbefale de fem bedste bøger, hun nogensinde havde læst. Der gik ikke mange minutter, før hun spurgte, om hun måtte anbefale 10, for hun havde så mange gode bøger, hun gerne ville dele! Og ja da! Det måtte hun selvfølgelig gerne! 

Spænding, drama og kærlighed. Den unge pige America inviteres til at deltage i et spil, hvor landets kronprins for åbent kamera skal udvælge sin prinsesse blandt 34 kandidater. Lån bogen som lydbog på eReolen lige her eller på Nota lige her.

En meteroit rammer jorden, og 18 år efter udbryder en dødelig epidemi. 18 årige Emily mister sine venner og familie, men finder sammen med nogle andre oevrlevende. Ofrene for epedimen kommer til live igen, men de er ikke længere mennesker. Hvorfor har Emily og hendes venner overlevet? Lån bogen som lydbog på eReolen lige her eller på Nota lige her.

Stella lider af cystisk fibrose og nu er hun indlagt på sygehuset igen. Her møder hun Will, men det er ikke let at være kærester, når man altid skal holde to meters afstand for at undgå infektioner. Lån bogen som mp3 lydbog lige her eller som lydbog på Nota lige her.

Henry har aldrig været forelsket. Men en dag træder Grace ind i hans klasse. Skrøbelig, ødelagt og haltende. Klædt i alt for stort og beskidt drengetøj. Henry forelsker sig voldsomt, men er det nok til at hele en knust sjæl? Lån bogen som lydbog hos Nota lige her.

Ava er 16 år og eneste overlevende efter den brand, der dræbte både hendes forældre og bedste ven. Men udover sorgen har hun sit vansirede udseende at slås med. Hvordan kommer man videre, når man slet ikke ligner, den man var? lån bogen som lydbog hos Nota lige her.

Ally er 17 år og er lige flyttet ind på kostskole Larchwood. Her hvirvles hun ind i et spil om en gammel og magtfuld heksebog. Lån bogen som lydbog på eReolen lige her eller som lydbog på Nota lige her 

Den 16-årige pige Kylie bliver af sin mor sendt til "Shadow Falls", som er en sommerlejr for unge med adfærdsproblemer. Kylie finder hurtigt ud af, at det ikke er nogen almindelig sommerlejr, da de unge ikke er helt almindelige. De har alle paranormale evner, og nogle er varulve eller vampyrer. lån bogen som lydbog på eReolen lige her eller på Nota lige her.

Cinder er både smuk og den bedste mekaniker i det sygdomshærgede New Beijing. Men hun er også bare en ugleset cyborg. Da prinsen har brug for hjælp, må Cinder træde til og en umulig kærlighedshistorie tager sin begyndelse.Lån bogen som lydbog på Nota lige her.

Det gamle drengehjem i Bulte gemmer på dystre hemmeligheder. Det går snart op for 13-årige Emma, da hun sammen med sine forældre - flytter dertil. lån bogen som lydbog på eReolen lige her eller på Nota lige her.

Saga forbereder og begår et nøje planlagt knivdrab på sin storebror. Hun tilkalder selv politiet og bliver placeret på en sikret institution, hvor hun møder både kærlighed og had, mens hun venter på dommen. Lån bogen som lydbog på Nota lige her