Ledige stillinger

Vi søger pt. to nye faste medarbejdere og én medarbejder til et barselsvikariat. Er du vores nye læringsmedarbejder eller biblioteksformidler til børnebiblioteket? Eller vores litteraturformidler (vikariat)?

Har du lyst til at være del af et bibliotek i rivende udvikling? Så er det nu, du skal slå til!

Silkeborg Bibliotekerne drives af et meget højt ambitionsniveau, både hos medarbejderne og hos ledelsen.

Vi søger pt en læringsmedarbejder til biblioteksudvikling og undervisning af unge og voksne i tæt samarbejde med ungdomsuddannelserne for at udfolde det læringspotentiale, der findes i vores partnerskaber omkring Campus Bindslevs Plads. 

Herudover søger vi en biblioteksformidler til børnebiblioteket, som har lyst til og evner at skabe levende og engagerede sprog- og litteraturforløb for de 0-10-årige og kan arbejde selvstændigt med projektledelse samt netværkssamarbejdeder.

Vi søger desuden en litteraturformidler i et barselsvikariat fra 1.maj 2020-1.juli 2021. Hvis du besidder et godt litteraturkendskab og løbende udvider din viden om litteratur samt har erfaring med projektledelse, så er vikariatet måske noget for dig. 

Alle ledige stillinger ønskes besat pr. 1. maj 2020, arbejdstiden er 37 timer i ugen og ansøgningsfristen er hhv. 6 marts og 9, marts 2020.

Læs de fulde stillingsopslag og ansøg her: 

Læringsmedarbejder til Silkeborg Bibliotekerne

Biblioteksformidler til Børnebiblioteket

Litteraturformidler til Silkeborg Bibliotekerne - vikariat