Bogmærker

Klumme: Bogmærker

01.11.17
Læs den sidste klumme af Mette Pilgaard Christoffersen om de mange sjove bogmærker, vi har fundet i de afleverede bøger.

Forleden havde jeg en ekspedition med en mand, der skulle låne en visuel guide til vin. Jeg spurgte ind til om det var et særligt distrikt han var ude efter, hvilket det ikke var. Han virkede dog påfaldende desorienteret da vi nåede hen til reolen, som om at de oplagte vinguides ikke faldt i den rigtige druesmag. Efter lidt konstruktiv samtale skulle det vise sig, at han søgte en guide til Wien. Ikke vin. Ak ja, hvad hjertet er fuld af, der vandrer tankerne hen. Det grinte vi lidt af og alt endte godt med en passende rejseguide til Wien.

Læs hvor du vil

For nogle år siden satte biblioteket netop spot på, hvor vores bøger rejser med hen på ferie. Man kunne sætte prik på et stort verdenskort. Jeg kan med stolthed afsløre, at vi har meget berejste biblioteksbøger. I samme forbindelse, satte vi også spot på de åbenlyse fordele ved at læse e-bøger. De vejer og fylder jo ingenting, de er et skærmklik væk og man kan ændre lys og skriftstørrelse på skærmen.

Læs hele klummen på B-siden