Betinna Dalgas

Hvad skal centerbestyrer Betinna Dalgas læse?

Bestyrer i Gjern Kultur- og Idrætscenter Betinna Dalgas er i tvivl om, hvad hun skal læse denne sommer. Hun giver os én ledetråd - så hvilke bøger vil vi anbefale hende at kaste sig over i ferien?

Hvem er du?

Jamen, jeg hedder Betinna, og er bestyrer i Gjern Kultur- og Idrætscenter. Jeg bor egentlig i Hammel, men er faktisk ret rar alligevel. 

Betinna får naturligvis lov at være med i Silkeborg Læser, da hun arbejder i kommunen  - og fordi hendes udfordring er helt klassisk og meget genkendelig (red.) 

Nu glæder jeg mig til nogle ugers ferie, hvor jeg håber at finde en bog, der er ligeså god som Marie Louise Toksvigs: ”Rødder – en gangsters udvej” om Nedim Yasar, der tog springet fra bandekriminalitet til tv-vært, før han så forfærdelig rædselsfuldt og meningsløst blev likvideret på åben gade. 
 

Vores anbefalinger 

"Rødder - en gangsters udvej" er en biografi, skrevet af forfatter og journalist Marie Louise Toksvig i samarbejde med Nedim Yasar. 

Hvis det er det biografiske element med en actionpræget livshistorie, på kanten af loven, der har fænget Betinna, så vil vi anbefale: 

Hvis typen Betinna har lyst til at læse andre gribende livshistorier, om mennesker, der på forskellig vis har klaret sig på trods, vil vi anbefale:

Der er også rig mulighed for at få indblik i politiets arbejde med at opklare nogle af landets sværeste og groveste forbrydelser, her: