Forfatter Jesper Stein, portrætfoto

Forfatterstafet: Jesper Stein

Forfatter Jesper Stein er aktuel med romanen "Ædru". Du kan møde ham 11. juni til Højland Litteraturfestival - men allerede her kan du "møde" ham i Forfatterwebs forfatterstafet.

Igennem foråret giver Forfatterweb stafetten videre til 10 forfattere, der fortæller om deres forfatterskab i dybdegående interviews. 

Første forfatter du skal møde er Jesper Stein. Forfatteren, der især er kendt for sine skarpe krimier, har netop udgivet en hudløs ærlig roman om sit opgør med alkoholismen.

“Ædru” skildrer "en mand, som pludselig bliver ædru og dermed står ovre på den anden side af gærdet og ser på det liv, han har levet, og den litteratur, han har læst, og tænker, what, hvad er det, der er foregået?" fortæller Jesper Stein i dette åbenhjertige interview med Forfatterwebs litteraturformidler Sarah Corner-Walker Hvidberg. Her forklarer han, hvad det er, misbrugere frygter at gå glip af, den dag de begynder et liv uden alkohol.

Jesper Stein er forårets første gæst i denne nye runde af Forfatterstafetten, hvor du kan opleve 10 af tidens mest populære og kendte forfattere.

Oplev Jesper Stein på scenen til Højland Litteraturfestival!

Til Højland Litteraturfestival vil Jesper Stein i samtale med vores litteraturformidler Anne Juul Andersen fortælle om "Ædru" og hans livs hårdeste u-vending. 

Klik har for at sikre dig din billet til samtalen Jesper Stein på Højland Litteraturfestival lørdag d. 11. juni kl. 15-16

Klik her, hvis du vil deltage i en læsekreds, som skal læse "Ædru" og tale sammen - læsekredsen mødes under Højland og får besøg af Jesper Stein

Se det fulde program til Højland Litteraturfestival 2022 på silkeborgbib.dk/hoejland

Læsernes Bogpris

Jesper Stein modtog Læsernes Bogpris 2021 for sin roman "Rampen". Vær med til at stemme om Læsernes Bogpris 2022 - her finder du også yderligere et par af dette års Højland-forfattere, nemlig Johanne Mygind og Søren Ulrik Thomsen, som også er nominerede til Læsernes Bogpris

 

Mere om forfatteren

Klik her og læs Forfatterwebs dybdegående artikel om Jesper Stein og hans forfatterskab.

Om Forfatterweb

Forfatterweb er et forfatterleksikon over danske og udenlandske forfattere, både nulevende og afdøde. Udvalget er bredt, og der medtages både klassiske forfatterskaber og debuterende forfattere inden for alle genrer.

Du har adgang til Forfatterweb som bruger af biblioteket med dit bibliotekslogin; cpr.nr. og 4-cifrede kode.

Bøger af Jesper Stein

Materialer