Svært ved at læse – bøger til dig mellem 10-13 år
Svært ved at læse – bøger til dig mellem 10-13 år

Svært ved at læse – bøger til dig mellem 10-13 år

Kender du et barn mellem 10 og 13 år, som stadig synes at det er svært at læse og endnu sværere at finde bøger, der er nemme at læse men ikke alt for barnlige? Så læs med her! På Silkeborg Børnebibliotek sætter vi hen over efteråret ekstra fokus på de gode, nemme bøger til netop de 10 til 13 årige under sloganet ”Gode bøger til alle – også til dig, der synes, det er svært at læse”.

Gode bøger til alle

Gode bøger til alle

På børnebiblioteket findes der gode, spændende bøger til alle. Også til de børn mellem 10-13 år, som af den ene eller anden grund har svært ved at læse. Det kan være på grund af manglende motivation, læsevanskeligheder eller noget helt andet. Men det er nogle gange lidt svært at finde de bøger, der både i emne og sværhedsgrad passer – både for børnene selv, deres forældre og lærere - og det vil vi lave om på. Derfor har vi lavet en ny side på vores hjemmeside, hvor man kan finde anbefalinger af gode, læsebearbejdede serier og bogtitler. Siden bliver løbende opdateret med de nyeste udgivelser.

Se vores side ”Svært ved at læse – bøger til dig ml. 10 og 13 år” lige her i venstre side eller følg linket her.

På samme side finder du også små appetitlige videoer med præsentationer af de bedste bøger inden for forskellige genrer som pigebøger, sjove bøger, spændingsbøger, gyserhistorier og fantasy. Børnene kan selv klikke rundt i de forskellige videoer og finde den bog, som tiltaler dem mest.

Videoerne og de mange gode anbefalinger vil vi i den kommende tid dele her og på Facebook. På samme tid kan man på vores børnebibliotek i Silkeborg finde en udstilling med alle de bedste bøger og plakater med forslag til mere læsning. Kom ind og kig.