Lån en Naturrygsæk

Nu skal det være endnu sjovere og endnu nemmere for børnefamilierne i Silkeborg Kommune at komme ud i al den smukke natur, der omgiver os. Derfor kan du nu låne en såkaldt Naturrygsæk på børnebiblioteket.

Naturrygsække med forskellige temaer - pakket og klare til afgang

Outdoorbibliotekets fire forskellige Naturrygsække er rigtige turrygsække i lækkert kanvas. De har fire forskellige temaer med forskelligt grej og indhold.

Når man som familie låner en Naturrygsæk, er man pakket og klar til at tage afsted på aktiv og hyggelig opdagelsestur. Rygsækkene indeholder nemlig både grej og forslag til lege og aktiviteter. Det eneste I skal er at bestemme, hvem der skal bære rygsækken.

Læs en kort beskrivelse af Naturrygsækkene her og reserver dem nedenfor.

Bålrygsækken

Der er intet så hyggeligt som at tænde et bål sammen, og med vores Bålrygsæk bliver du klædt på til bålhygge for hele familien.

Bålrygsækken er fyldt op med både optændingsgrej, pølsegafler, siddepuder, turforslag, opskrifter, lege, en hyggelig uhyggelig højtlæsningsbog og meget mere. 

Kriblekrablerygsækken

Alle børn elsker kriblekrable-dyr. Med vores Kriblekrablerygsæk kan I gå på opdagelse blandt nogle af de mindste dyr omkring os med forstørrelsesglas, undersøgelsesbakke, pincet, oversigtsark, bøger.

I rygsækken finder I også masser af forslag til hyggelige aktiviteter om netop kriblekrable-dyr.

Sørygsækken

Her i Søhøjlandet er vi så heldige at være omgivet af søer og vand. Med vores Sørygsæk kan du blive klædt på til at undersøge og forstå livet i søen. Naturrygsækken er fyldt op med både mikroskop, plastikakvarie, bestemmelsesdug, opslagsbog, quizspil og meget mere.

Fuglerygsækken

Lån Fuglerygsækken og bliv klædt på til fugletur for hele familien. Naturrygsækken er fyldt op med kikkerter, opslagsbøger, fuglebingo, spil, sjove lege, sange og andre aktiviteter, der er med til at lære jer mere om nogle af de fantastiske danske fugle. 

God tur ud i det blå med Outdoorbiblioteket

 

Materialer