Lån en Naturrygsæk

Nu skal det være endnu sjovere og endnu nemmere for børnefamilierne i Silkeborg Kommune at komme ud i al den smukke natur, der omgiver os. Derfor kan du nu låne en såkaldt Naturrygsæk på børnebiblioteket.

Naturrygsækkene har forskellige temaer med forskelligt grej og indhold, så man som børnefamilie er klædt på til en aktiv og hyggelig opdagelsestur.

Efterårets Naturrygsæk

Efterår er lig med med lange gåture og smukke efterårsblade, røde kinder og bål. I denne sæson lancerer vi derfor en Bålrygsæk, som man kan låne kvit og frit på biblioteket. Bålrygsækken er pakket og klar med grej, hygge og højtlæsning og kan både reserveres og lånes på samme måde som en bog.

I rygsækken finder man turforslag, en opskriftsbog, en højtlæsningsbog, siddepuder, pølsegafler, strygestål, optænding, Naturbingo-plader og meget mere. Det eneste I skal gøre er at bestemme, hvem der skal bære rygsækken. Læs mere om Bålrygsækken her på siden.

Flere Naturrygsække på vej

Rygsækken er en del af Outdoorbiblioteket - Silkeborg Børnebibliotekernes tilbud til natur- og outdoorinteressede børnefamilier.

Til foråret lancerer vi nye og spændende Naturrygsække med flere temaer. Vi glæder os til at dele dem med jer.

Materialer