Hvad er Outdoorbiblioteket

I Danmarks Outdoorhovedstad skal der selvfølgelig være et Outdoorbibliotek. Silkeborg Bibliotekernes Outdoorbibliotek er en fælles betegnelse for alle vores tilbud og aktiviteter om natur, udeliv, science og dyr til kommunens børnefamilier.

Med Outdoorbiblioteket skal det være endnu nemmere og endnu sjovere at komme ud i al den smukke natur, som omgiver os.

Outdoorbiblioteket er tænkt som det lille skub ud ad døren, som mange af os har brug for. Som den hjælpende hånd til at gøre gåturen til en leg med forslag til sjove lege og skøre spørgsmål om dyr. Som den kloge ven som hjælper dig med at forklare dine børn, hvorfor himlen egentlig er blå, og hvorfor bænkebideren er et fuldstændig fantastisk og vidunderligt dyr, som ingen af os kan undvære.  

Helt konkret betyder det, at du udover spændende bøger om alt fra dinosaurer til dykænder kan hente fx Naturskattejagter til gåturen rundt om Almind Sø eller Odden på biblioteket. Eller at du som noget helt nyt kan låne Naturrygsække pakket og klar med grej, hygge og højtlæsning.

Læs mere om vores gratis Naturskattejagter og Naturrygsække her på siden. Eller spørg os næste gang du er på besøg på biblioteket.

Man har altid kunnet låne kvalitetstid helt gratis på biblioteket. Det nye er, at man nu kan låne udendørs kvalitetstid. Vi glæder os til at dele det med jer.