Vild med film?
Vild med film?

Er du vild med film?

Det er ved at blive mørkt udenfor, og kulden nærmer sig. Men pyt med det! For så er det blevet tid til at rykke indenfor for at se en god film sammen med venner eller familie - enten i biografen eller derhjemme i sofaen.

Efterår er sæson for film, filmfestivaler og prisuddelinger. Også for børn. I København kører børnefilmfestivalen Buster, og ikke så langt væk fra Silkeborg, nemlig i Viborg, er der den årlige animationsfilmsfestival, VAF.

Derfor sætter vi sammen med Biblo.dk spot på film, og inviterer alle børn mellem 7 og 14 år til at blive filmanmeldere. Hver dag kåres de bedste anmeldelser, og man kan vindes både filmbilletter og film.

Hvordan gør man?

Filmene skal anmeldes på Biblo.dk. Du kan deltage, hvis du er mellem 7 og 14 år. Anmeldelserne kan laves som enten tekst eller som video. Ligesom i Sommerbogen kræver det et Uni-login at deltage i konkurrencen. Alle filmanmeldelser lagt på Biblo.dk i perioden fra 1. til 30. september 2016 deltager i konkurrencen.

Hvilke film kan du anmelde?

Du kan anmelde film, som du finder på Filmstriben, på dit lokale bibliotek eller film, du har set på Buster Filmfestivalen eller i biografen. Når man har indsendt en anmeldelse, deltager man automatisk i konkurrencen. Konkurrencen fungerer altså lidt som Sommerbogen - bare med filmanmeldelser i stedet for boganmeldelser.

Læs mere på Biblo.dk

Og frem med popcornene!