De tre bedste krimier til udskolingen

Der findes ikke noget bedre end en god krimi, der får det til at løbe koldt ned af ryggen. Men hvilke tre krimier vil vi anbefale til udskolingen? Kig med her.

Ingen af vores tre yndlingskrimier til unge er for sarte sjæle.

I "En af os lyver" af Karen McManus møder vi fem forskellige unge mennesker. De sidder alle fem til eftersidning - men kun fire kommer ud i live. Alle bærer de rundt på en hemmelighed, som det er værd at slå ihjel for. Det er åndeløst spændende, og siderne vender nærmest sig selv. Bogen er netop blevet lavet til en TV-serie og kan streames på Netflix. Men læs bogen først!

"Den døde piges skrig" af Kristoffer Jacob Andersen følger drengene Anton og Kristian, som får til opgave at finde en forsvunden pige. De er egentlig mere interesserede i findelønnen, men snart begynder Anton at høre uhyggelige lyde og få tilsendt mærkelige beskeder og billeder. Bogen er skruet virkelig godt sammen, ekstremt spændende og får samtidig fortalt en superfin historie om venskab og popularitet.

"I hunt killers" er en af vores allermest populære krimier til unge og en drabelig skildring af ondskab. Bogen handler om Jasper, som egentlig er en ganske almindelig teenager. Dog med den lille forskel, at han er søn af verdens mest kendte seriemorder. Jasper er nervøs for at have arvet sin fars mørke side, og da en kvinde findes myrdet og politiet begynder at snakke om at en ny seriemorder er på spil, beslutter Jasper sig for at finde morderen først.