Bøger til 4. klasse - besøg fra Hvinningdal skole

Det er ikke lige meget, hvad du sætter din 10 årige til at læse. Så mangler du input til nye, spændende bøger til din 4. klasses dreng eller pige, så kig med her og se, hvilke bøger, vi præsenterede for en 4. klasse fra Hvinningdal Skole. Det spænder vidt. Nemlig fra tykke fantasybøger over sjove bøger fra kendte Youtubere som Lakseryttere og Naja Münster til korte letlæsningbøger.

Er du vild med fodbold og fodboldbøger?

Det vil sige både gode faktabøger om kendte fodbolspillere og deres vej til stjernerne og spændende bøger, hvor fodbold og venskabet på holdet er i fokus, så kig med her. 

Sjove bøger

På listen nedenunder kan du både finde bøger, der minder om "Kaptajn Underhyler" eller "Wimpy Kid". Og så kan du også finde de bøger på biblioteket, der har den klart sjoveste titel... Nemlig "Alienlorten går til angreb" og "Operation Klømås": 

Veninder og Venskaber

Kan du godt lide at læse bøger om veninder, venskaber og livet henne i skolen? Har du læst alle "K for Klara" og kunne du godt tænke dig noget, der minder om? Så kig med her: 

Spænding og gys

Skal bøgerne helst være spændende eller måske bare uhyggelige? Skal der være masser af action, onde forbrydere, superskurke eller måske endda monstre? Så kig med her: 

Fantasy

Hvis man bare elsker fantasy, drager, dæmoniske krafter, magi og historier med masser af spænding, så kig med her: 

Bøger til gamere og YouTube fans

Fortnite, Roblox, TikTok, YouTube og Minecraft. På listen nedenunder finder du bøger, der enten er inspireret af gaming eller handler om gaming og sociale medier som YouTube og TikTok. 

Faktabøger

Faktabøger om alt fra popstjernen Jada til de skøreste verdensrekorder på YouTube.