Cafeen i Toftebjerg

Menu

April:

Tirsdag den 2. april
Lynstegt okse og pak choi og andet dejligt grønt i hoisinsauce med peanuts, lime og koriander.
Hertil jasminris.

Onsdag den 3. april
Hvid fisk med serrano og timian, bagte gulerødder og hvidvinssauce med grønne dryp. (Særpris 100 kr.)

Torsdag den 4. april
Sprøde krydrede kikærtedeller og taboulleh-salat med frisk krydderurt, harissa yoghurt og friskbagt fladbrød.

Tirsdag den 9. april
Forårsgryde med kylling, gulerødder og basilikum.
Hertil smørvendte gnocchi.

Onsdag den 10. april
Lasagne med alt det grønne, linser og cremet ostesauce. Hertil en grøn salat.

Torsdag den 11. april
GourmetKoncert, se bagsiden.
UDSOLGT!

Tirsdag den 16. april
Gyldenstegt karbonade med stuvede ærter og gulerødder, nye kartofler og surt.

Onsdag den 17. april
Tærte med laks, hytteost og spinat. Hertil salat med asparges og edamamebønner og citrusvinaigrette.

Torsdag den 18. april
3 tacos med ølbraiseret kalkun, ost, guacamole, bagt chili, grønt og krydderurt.

Tirsdag den 23. april
Tomatsuppe med bagt grønt, linser og gremolata.
Hertil nybagt ostepizza.

Onsdag den 24. april
Pasta linguine med hvidløgsstegte rejer og grønt i tomat/chili fløde. Nybagt brød.

Torsdag den 25. april           
Grøn fællesspisning, se bagsiden. Særpris 75 kr.

Tirsdag den 30. april
Kærnemælksbraiseret kylling og skyen derfra med løvstikke-kartofler og rabarberkompot.