Cafeen i Toftebjerg

Menu

April:

Uge 19:

Tirsdag den 10. maj
Saftig flæskesteg med ristet spidskål. Nye kartofler med smør og urter .

Onsdag den 11. maj
Butterchicken med basmatiris, friskbagt naan og ananaschutney. 

 

Uge 20:

Tirsdag den 17. maj Vegetar
Risotto med ærter, asparges og revet fast ost.  Hertil en dejlig forårssalat og friskbagt foccacia. 

Onsdag den 18. maj 
Smørrebrød -  Det helt store stykke med nye kartofler, hjemmelavet hønsesalat, marinerede asparges og ristet bacon.  Serveres på godt rugbrød. 

Torsdag den 19. maj 
Fish and chips – skøn friteret fisk med stegte kartofler og sauce Tartare. 

 

Uge 21:

Tirsdag den 24. maj 
Lækker gryde med vildsvin og urter i hvidvin og fløde. 
Serveres med en håndfuld nye kogte kartofler vendt med persille

Onsdag den 25. maj Vegetar
Gazpacho (kold spansk tomat, peberfrugt og agurkesuppe). Lækker pizza med pesto, god ost og asparges. 

 

Uge 22:

Tirsdag den 31. maj 
Tagliatelle med flødestuvede svampe, parmesanchips og persilledrys. Salat med vinaigrette.

 

 

 

Husk bordbestilling
Toftebjerg@silkeborgbib.dk
Tlf: 87221980