Cafeen i Toftebjerg

Menu

Oktober:

Tirsdag den 25. oktober
Tomatsuppe med fløde og minipizza med pesto, god ost og ventricina (italiensk pølse).

Onsdag den 26. oktober
Kogt hamburgerryg med flødebagt spidskål og gulerødder. Hertil kartofler med dild og surt.  

Torsdag den 27. oktober
Afrikansk menu - Ingefærbagt filet af mørksej med peanutbuttersauce, ristet kokos, ananas/chili salsa og stegt plantain (madbanan). 

November:

Tirsdag den 1. november
Æggekage med stegte svampe og braiseret gris. 
Hertil bagte cherrytomater og ristet savoykål.

Onsdag den 2. november
Urtestegt kylling med cremet perlebygotto 
og pære/blomkålssalat. 

Torsdag den 3. november
Cannelloni med mørksej og brunet salviesmør. 
Bagte gulerødder og palmekål.

Tirsdag den 8. november
Lamme Rogan Josh (krydret indisk ret) med kardemommeris. Raita og chutney.

Onsdag den 9. november
Cremet svampe/jordskokkesuppe med ristet bacon og persilleolie. Hertil madbrød med smeltet ost og karameliserede løg.

Torsdag den 10. november
Mortensaften – Rosastegt andebryst med orangesky, 
druer og ristede nødder. Ovnbagt knoldselleri og rødkålssalat med æbler.

Tirsdag den 15. november
Bagt peberfrugt med fyld af krydret oksekød, løg og 
linser. Tzatziki og salat med rosenkål, avocado, æbler. 

Onsdag den 16. november
Lasagne med hokkaido , svampe, pesto og cremet ostesauce. Hertil godt brød og rødbedesalat med sennepsvinaigrette og feta.   

Torsdag den 17. november
Lækker Hotdog med spændende toppings, hjemmebagt pølsebrød og oksepølse med ramsløg fra Skovgård. 
Hertil stegte kartofler og sprød kålsalat. 

Tirsdag den 22. november
Pappardelle med svamperagout og høvlet Vesterhavsost. Hertil italiensk tomatbrød.

Onsdag den 23. november
Vildsvinehakkebøf i vildtsauce med skalotteløg, 
svampe og sukrede tyttebær. Hertil kartoffel vendt med smør og persille. 

Torsdag den 24. november
Satja de pollo (boliviansk ret med kylling) 
Kartoffelsalat og Zarsa-salat.

Tirsdag den 29. november
Skøn grøntsags curry med chili, ingefær, hvidløg og kokosfløde. Tomatris og sprød æblesalat med nødder.

Onsdag den 30. november
Smørstegt rugbrød med salat, varmrøget laks, æggestand, grøn mayo, håndpillede rejer og æbler med kørvel.