Cafeen i Toftebjerg

Menu

Menu uge 4:

Tirs. d. 25. jan.
Hjemmelavede falafler med pitabrød, mynteyoghurt, syltede løg, chilisauce og sprød salat med krydderurter.

Ons. d. 26. jan.
Kartoffel/Broccoli suppe med sprød bacon og purløg. Hertil løgpizza med Vesterhavsost.

Tors. d. 27. jan.
Rødvinsbraiserede svinekæber med rodfrugtmos og blomkålssalat med spinat og syrlige løg.

Menu uge 5:

Tirsdag den 1. februar
AubergineDaal med kikærter, blomkål og spinat. 
Hertil naanbrød og mynteyoghurt 

Onsdag den 2. februar
Pasta med krondyrragout. 
Høvlet vesterhavsost og persille

Torsdag den 3. februar
Kylling i fad med svampe, bacon og salvie. Hertil stegt kartoffel og hjemmebagt brød.

Uge 6:

Tirsdag den 8. februar
Klimamiddag - Bagt selleri med grønkålspesto, bygotto med hvidløg og svampe, braiseret kyllingetimbale og blomkålssalat med æble og kerner. 
Samlet arrangement, som kræver billet.

Onsdag den 9. februar
Lakselasagne med spinat og fennikel.  Hertil gulerodssalat med appelsin-vinaigrette , feta og mandler.

Torsdag den 10. februar
Lammeculotte stegt med rosmarin med bagte rødbeder, æble/linsesalat og lækkert brød 

Uge 7:

Onsdag den 16. februar
Stegt kotelet fra Skovgård med rosmarinflødekartofler og sprød salat med urter og nødder.

Uge 8:

Tirsdag den 22. februar
Perlebygotto med svampe og gulerødder. Hertil sprøde crostini og grønkålssalat med pærer og fennikel.

Onsdag den 23. februar
Vildsvine forloren hare med vildtsauce. Hertil bagte rødder og æble og linsesalat.

Torsdag den 24. februar
Fish taco’s – 3 tacos med sprødt friteret frisk fisk, avocado, pomelosalsa, sesammayo, koriander og lime.

Husk bordbestilling
Toftebjerg@silkeborgbib.dk
Tlf: 87221980