Cafeen i Toftebjerg

Menu

August:

Tirsdag den 9. august
Lakserilette med syltede løg, patatas bravas med estragon aioli, serrano skinke med pære og blå ost.

Onsdag den 10. august
Cannelloni med urter,  hvid fisk og hvidvinsflødesauce. Hertil bagt gulerodssalat med pærer og nødder.

Torsdag den 11. august VEGETAR
Quinoabøf med romesco sauce og feta. Blomkålssalat med pærer og bagte søde kartofler.

Tirsdag den 16. august
Pastaret med rejer, tomater, ærter og fløde – toppet med god hård ost fra Thise. Hertil lækkert brød.

Onsdag den 17. august
Kylling fra Biscayen med fennikel, sherry og røget paprika, kartoffeltortilla og aioli.  Grøn salat.

Torsdag den 18. august VEGETAR
TOFTEBJERGS VEGETARBUFFET -  en herlig buffet der hylder det grønne, det nye og det velkendte og alt sammen med fuld gang i smagen. Selvfølgelig godt brød hertil. Særpris buffet: 100 kr.

Tirsdag den 23. august
Soft tacos med braiseret and, pico de gallo, guacamole og queso de fresco. Hertil nachos med salsa verde.
 
Onsdag den 24. august
Sensommergryde med øl og gris fra Skovgaard. Bagt sommerkål og gulerødder.  Hertil knasgodt brød.

Torsdag den 25. august VEGETAR
Cremet kokoscurry med sprøde grøntsager, cashewnødder, perlebyg og thaibasilikum, ristede ris og salat med æbler og glaskål. 

Tirsdag den 30. august
Arabisk tomatkylling med smæk på smagen.  Couscous med urter og granatæble. Hvidløgsyoghurt og godt brød. 

Onsdag den 31. august
Hjemmelavet okseburger med kød fra Skovgaard – serveret i en hjemmebagt bolle med salat, urtemayo, bløde løg og god ost. Hertil stegte kartofler.