Cafeen i Toftebjerg

Menu

Marts:

Tirsdag den 28.  marts
Græske lammedeller med spinatomelet. Hertil bagte søde kartofler med salsa verde.

Onsdag den 29. marts 
Luksus macaroni & cheese. Pastahorn med cremet ostesauce og god stegt røget skinke og purløg. Hertil en skøn råkost med nødder.

Torsdag den 30. marts
Ølbraiserede svinekæber med rodfrugtmos. Hertil en salat med rødbeder og æble

April:

Tirsdag den 11.  april
Sprøde og krydrede linsedeller med tahin dip. Tabbouleh med perlebyg, tomat og krydderurter. Hertil olivenbrød.

Onsdag den 12. april
Frilandskylling stegt med citron og timian.
Hertil forårsgrønt med cremefraiche dressing og focaccia.

Torsdag den 13. april
Rosastegt oksetyksteg med rosmarinkartofler, estragonmayo og en herlig forårssalat.

Tirsdag den 18. april
Gylden karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og surt. Hertil en dejlig salat.

Onsdag den 19. april
Omelet med god ost. Hertil brændte gulerødder, bønner, persille med kapersvinaigrette, sylt og ristet rugbrød.

Torsdag den 20. april
Lækker anretning med gravad laks og syltet fennikel, rødbeder med peberrodscreme, fritata med tomatkompot og hjemmebagt brød.

Tirsdag den 25. april
Skøn forårs måltidssalat med stegt kylling, urter, salat, æg, smørstegte croutons, oliven med cremet sauce verde.

Onsdag den 26. april
Gryde med vildsvin, øl, urter og fløde. Små kartofler og persille. Hertil surt.

Torsdag den 27. april
Vegetarlasagne. Herlig lasagne med gode urter, svampe og linser, bagt med cremet tomat/ostesauce. Hertil godt brød og en sprød grøn salat.