FULDT BOOKET - Børnebibliotekets bogklub

Vil du have hyggelige læsestunder med dine børn, hvor nærvær, fordybelse og nysgerrighed er i højsædet?

Med Børnebibliotekets Bogklub bliver det både nemt og hurtigt at få de store læseoplevelser ind i børneværelset!

Hvad får du som medlem af Børnebibliotekets Bogklub?

Hvis du og din familie er med i Børnebibliotekets Bogklub, kan I hver anden måned hente en ny, spændende læsepakke på biblioteket. Pakken indeholder en kombination af biblioteksbøger, små kreative opgaver, børnebibliotekarernes bedste anbefalinger, tips og tricks til den gode læsestund med børn og spændende overraskelser. Bøgerne er håndplukket af børnebibliotekaren og er en herlig blanding af familiens velkendte favoritter og uopdagede skatte.  

Bogklubben er målrettet børn i alderen 4-7 år, og der skal tegnes ét medlemskab pr. familie.

Hvad skal du selv gøre?

Hvis du har tilmeldt dig Børnebibliotekets bogklub kan du glæde dig til en bogklubpakke med spændende læseoplevelser og hyggestunder. Abonnementet gælder fra marts til og med august, og du modtager en ny bogklubpakke hver anden måned. I alt tre forskellige bogklubpakker i løbet af perioden. Du modtager en besked når din bogklubpakke er klar til afhentning.

Bogklubpakkerne udleveres i den betjente åbningstid ved at henvende sig til børnebibliotekaren og kan udleveres på alle vores biblioteker. 

Bøgerne i posen er allerede udlånt til dig - husk, at du skal aflevere bøgerne igen, når udlånstiden er gået. Din kvittering ligger i pakken. De andre materialer i posen må du beholde.

Hvis du tidligere har været medlem af Børnebibliotekets Bogklub, vil du denne gang møde de samme temaer, men gode bøger har heldigvis godt af at blive læst flere gange.