Booking af Makerspace

Her kan du booke en introduktion til maskinerne i Makerspace. Makerspace er igen åbent for brug og bookinger. Dog vil der være gældende restriktioner, som skal overholdes, som krav om mundbind, afstand mv.

Hvis du ønsker at bruge udstyret i Makerspace, skal du book en tid via formularen herunder.
Hvis du er oplært i 3D print, må du gerne selv benytte 3D printerne.

 

Bemærk: Din besked kan kun sendes, hvis du bekræfter nedenstående

Hvordan vi behandler dine personlige oplysninger
Formålet med denne bestillingsside er, at give vores brugere mulighed for at kontakte Silkeborg Bibliotekerne for at booke introdukltioner til udstyr i bibliotekets makerspace og mediebox samt at bestille tid i medieboxen. Dataansvarlig er Silkeborg Bibliotekerne, Hostrupsgade 41A, 8600 Silkeborg.

De personlige oplysninger du sender, bliver brugt til at at vi kan svare på din henvendelse. Dine oplysninger slettes senest 30 dage efter vi har svaret på din forespørgsel. 

Dine oplysninger videregives ikke til andre. Hvis du fortryder din besked kan du kontakte Silkeborg Bibliotekerne og få den slettet.

Silkeborg Kommune har en databeskyttelsesrådgiver (DPO):
E-mail: DPO@silkeborg.dk 
Du kan kontakte databeskyttelsesrådgiveren om dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen. 
Du har ret til at klage til Datatilsynet over kommunens behandling af dine personlige oplysninger. 
Du kan læse mere om databeskyttelsesrådgiverens rolle på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk og om databeskyttelse i Silkeborg Kommune på kommunens hjemmeside https://databeskyttelse.silkeborg.dk

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.