Booking af Makerspace

Her kan du booke tid til en introduktion eller til hjælp med en maskine i Makerspace. VI bestræber os på at svare på din henvendelse indenfor to hverdage. 3D-printerne er til fri afbenyttelse, når først man har fået en introduktion. Husk betaling jævnfør prislisten, som også hænger ved printerne.
Skriv gerne forslag flere datoer og tidspunkter.

Bemærk: Din besked kan kun sendes, hvis du bekræfter nedenstående

Hvordan vi behandler dine personlige oplysninger
Formålet med denne bestillingsside er, at give vores brugere mulighed for at kontakte Silkeborg Bibliotekerne for at booke introdukltioner til udstyr i bibliotekets makerspace og mediebox samt at bestille tid i medieboxen. Dataansvarlig er Silkeborg Bibliotekerne, Hostrupsgade 41A, 8600 Silkeborg.

De personlige oplysninger du sender, bliver brugt til at at vi kan svare på din henvendelse. Dine oplysninger slettes senest 30 dage efter vi har svaret på din forespørgsel. 

Dine oplysninger videregives ikke til andre. Hvis du fortryder din besked kan du kontakte Silkeborg Bibliotekerne og få den slettet.

Silkeborg Kommune har en databeskyttelsesrådgiver (DPO):
E-mail: DPO@silkeborg.dk 
Du kan kontakte databeskyttelsesrådgiveren om dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen. 
Du har ret til at klage til Datatilsynet over kommunens behandling af dine personlige oplysninger. 
Du kan læse mere om databeskyttelsesrådgiverens rolle på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk og om databeskyttelse i Silkeborg Kommune på kommunens hjemmeside https://databeskyttelse.silkeborg.dk

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.