SIF partnerskabsaftale

Nyt kulturelt makkerpar i Silkeborg

Silkeborg IF Invst og Silkeborg Bibliotekerne vil slå et fælles slag for at markedsføre byens potentialer og vædier. Det sker med en partnerskabsaftale, der skal bygge bro mellem bold og bøger.

Fodboldnyheder på biblioteket og bøger i halvlegen. Ja, hvorfor ikke? Der behøver ikke at være langt mellem fodbold og bibliotekstilbud, som i bund og grund er to sider af samme sag; Kulturen.

Silkeborg IF Invest og Silkeborg Bibliotekerne har derfor indgået et partnerskab ud fra et fælles ønske om at markedsføre Silkeborgs kulturelle potentiale og værdier. Om den nye partnerskabsaftale siger Orla Madsen fra Silkeborg IF invest:

- Sport og kultur er jo samfundsbærere, der betyder, at man ikke bare bor i Silkeborg, men at man LEVER her. Ja, vi er ligefrem nogle, der ånder herfor. Og uanset hvordan folk har tænkt de to dele før, så vil vi gerne bygge bro mellem bold og bøger.

- Rigtig mange mennesker oplever tiden som en knap faktor i forhold til at bruge byens mange kulturtilbud. Derfor vil vi gerne gøre det endnu nemmere for vores medlemmer og sponsorer at benytte den brede pallette af oplevelsestilbud, som Silkeborg Bibliotekerne tilbyder. Vi tror på, at de mange online tilbud og events på bibliotekerne vil vække stor interesse mellem kampene. Biblioteksbesøg er jo - som fodbolden - et tilbud, som hele familien kan samles om, siger Orla Madsen, bestyrelsesmedlem i Silkeborg IF Invest.

Også fra bibliotekernes side er der begejstring for det nye partnerskabs muligheder. Bibliotekschef Lars Bornæs siger:

- Vi er to partnere, der arbejder med samme sag - og nu også for samme sag. Fodbolden og bibliotekerne har en masse tilfælles i kraft af en enestående evne til at skabe store oplevelser, at begejstre og bevæge mennesker. Et tættere netværk og samarbejde giver derfor rigtig god mening for vores fælles gæster. Både for gæsterne på Mascot Park, for SIFs sponsorer og for brugerne af bibliotekerne i Silkeborg, Kjellerup, Them og Gjern, hvor der årligt kommer op mod 500.000 besøgende, forklarer Lars Bornæs.