Mobilt lånerkort

Har du glemt dit sundhedskort eller lånerkort? Pyt - du bruger bare mobilen!
Med det mobile lånerkort behøver du ikke at lede forgæves efter lånerkortet, når du skal en tur på biblioteket. Bare du er oprettet som bruger af biblioteket og har din smartphone ved hånden – så går det let. Via www.laanerkort.dk kan du ganske enkelt downloade og gemme dit lånerkort som en stregkode på mobiltelefonen, der kan bruges igen og igen.
 
Det mobile lånerkort fungerer også til skanneren ved indgangsdøren til de selvbetjente perioder på bibliotekerne. Derfor - Er du på vej fra arbejde og tænker, at du lige vil smutte forbi dit lokale bibliotek for at tage en god bog med hjem til en hyggelig aften i sofaen, så er adgangen nu sikret - også selvom dit fysiske lånerkort ligger hjemme i skuffen. 
 

Sådan gør du

Via www.laanerkort.dk opretter du en stregkode på din egen smartphone, som efterfølgende kan bruges ved udlåns-pc'er på bibliotekerne (pinkode skal stadig indtastes).
 
2. Vælg "Silkeborg" som bibliotek
3. Indtast dit person-/lånerkortnummer og pinkode
4. Stregkoden vises på skærmen
5. Gem eventuelt billedet til en anden gang på din hjemmeskærm på mobilen
6. Lån en bog ved at holde mobilen under skanneren ved selvudlånsmaskinen
7. Eller skan mobilen ved indgangen til et selvbetjent bibliotek for at komme ind.
 
Linket til det mobile lånerkort kan du også finde i vores app, så du ikke behøver at taste adressen ind i browseren. Hent vores app.
 
Mobilt lånerkort
     
Mobilt lånerkort