Få dine reserveringer kørt til en lokal filial

Mens bibliotekerne er lukket ned pga. Corona kan du stadig reservere og afhente materialer på Silkeborg bibliotek og på udvalgte dage i vores filialer. Har du reserveret en bog, som du gerne vil have sendt med bogbilen fra Silkeborg til en filial?

Bibliotekets bogbil kører til Gjern, Kjellerup og Toftebjerg-Them på følgende tidspunkter:

Toftebjerg – Them Bibliotek og Medborgerhus
Tirsdage kl. 15-17

Gjern Bibliotek
Onsdage kl. 15-17

Mosaikken - Kjellerup bibliotek og kulturhus
Torsdage fra kl. 15-17

Når du bestiller en reservering til afhentning, bliver den lånt ud til dig, pakket i en pose og kørt med bogbilen til den bestilte filial. Bilen holder på parkeringspladsen ved bibliotekerne.

Materialerne skal bestilles via nedenstående formular til lokal afhentning senest kl. 12.00 samme dag, som bilen kører til den pågældende filial. 
Det gælder for både bogposer og reserveringer, at de skal bestilles til afhentning på filialerne.

I formularen herunder kan du bestille afhentning af dine reserveringer:
 

.

Bemærk: Din besked kan kun sendes, hvis du bekræfter nedenstående

Hvordan vi behandler dine personlige oplysninger

Formålet med denne bestillingsside er at give vores brugere mulighed for at bestille bogposer og reserveringer til afhentning i filialer under bibliotekernes Corona nedlukning. Dataansvarlig er Silkeborg Bibliotekerne, Hostrupsgade 41A, 8600 Silkeborg.

De personlige oplysninger du sender, bliver brugt til at udlåne og pakke materialer til dig. Senest 90 dage efter vi har foretaget udlånet af materialer til dig, slettes de personlige data der er sendt med denne formular. 

Dine oplysninger videregives ikke til andre. Hvis du fortryder din bestilling, kan du kontakte Silkeborg Bibliotekerne og få den slettet.

Silkeborg Kommune har en databeskyttelsesrådgiver (DPO):
E-mail: DPO@silkeborg.dk 
Du kan kontakte databeskyttelsesrådgiveren om dine rettigheder i henhold til databeskyttelseslovgivningen. 
Du har ret til at klage til Datatilsynet over kommunens behandling af dine personlige oplysninger. 
Du kan læse mere om databeskyttelsesrådgiverens rolle på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk og om databeskyttelse i Silkeborg Kommune på kommunens hjemmeside https://databeskyttelse.silkeborg.dk

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.