E-bøger

Lån e-bøger fra biblioteket - også hjemme fra sofaen. e-bøger og lydbøger afleverer sig selv, så du slipper for at huske på afleveringsdatoer. Her er en kort oversigt over de forskellige ebogstilbud. Du kan læse mere om de enkelte tilbud via menuen i højre side.

eReolen - bibliotekernes online ebogs- og lydbogstjeneste

eReolen indeholder 9000 skønlitterære titler som ebøger, primært på dansk - men også lidt tysk og engelsk litteratur. eReolen indeholder også flere end 4000 netlydbøger. Nogle ebøger og netlydbøger er altid tilgængelige med det samme, mens andre skal reserveres.

 

eReolen Global 

Adgang til engelske e-bøger og lydbøger – både skønlitteratur og faglitteratur. Nogle ebøger og netlydbøger er altid tilgængelige med det samme, mens andre skal reserveres.

 

Ebook Central - læs e-bøger på engelsk

Adgang til engelsksprogede e-bøger i fuld tekst - primært fra engelske og amerikanske forlag. Basen indeholder udelukkende faglitteratur.

 

Kørekort online

Læs op på teorien hjemmefra via TurTeori.

Kurserne er bygget op efter Rigspolitiets undervisningsplan og indeholder prøver og tests i det teoretiske stof, der kræves for at kunne bestå politiets teoriprøver. Kurserne opdateres løbende - og det er altid nyeste version, der er adgang til.

 

Ordbøger online

Silkeborg Bibliotekerne giver adgang til Gyldendals Røde Ordbøger på en lang række sprog –  både hjemmefra og via bibliotekets computere.