Cafeen i Toftebjerg

Menu

September:

Tirsdag den 26. september
VEGETAR.
Sprøde spinat og feta ruller med tomatdip. Salat med perlebyg, bagt græskar og urter.

Onsdag den 27. september
Cremet jordskokkesuppe med svampe og urteolie. Hertil madbrød med serrano og oliven.

Torsdag den 28. september
Langtidsstegt lam med brændte løg og linser. Hertil grønne bønner i vinaigrette og rødbedebrød.

 

Oktober:

Tirsdag den 3. oktober
Lynstegt kalkun og lækkert grønt i teriyakisauce. 
Skøn topping og luftige ris.

Onsdag den 4. oktober
Flødekartofler m/fennikel. Rødbeder med belugalinser 
i mørk balsamico. Og Brød med avocadosmør.

Torsdag den 5. oktober
Vildsvinehakkedrenge med vildtsauce, syltede bær 
og kartofler med persille. Hertil æblesalat.

Tirsdag den 10. oktober
Pakistansk kikærtecurry med abrikos cous cous, 
stegt selleri og mynteyoghurt.

Onsdag den 11. oktober
Ovnbagte møre revelsben med bagt kartoffel 
og kryddersmør. Hertil coleslaw.

Torsdag den 12. oktober
Rosastegt okse med svampesauce, bagte rodfrugter 
og grønne bønner i vinaigrette


EFTERÅRSFERIE

 

Tirsdag den 24. oktober
Coq au vin med kartoffelmos og bagte gulerødder 
med persille.

Onsdag den 25. oktober
Bagt hvid fisk med nødde/urte crust på pastinakcreme. Efterårsgrønt og godt brød.

Torsdag den 26. oktober
Vegetarbuffet. Vi tryller gode smage frem på denne buffet der er inspireret fra Nordafrika

Tirsdag den 31. oktober
Græskar Risotto med ristet kyllingelever og svampe topping. Persille og god høvlet ost.