Cafeen i Toftebjerg

Menu

April:

Tirsdag den 30. april
Kærnemælksbraiseret kylling og skyen derfra med løvstikke-kartofler og rabarberkompot.

 

Maj:

Onsdag den 1. maj
Skøn anretning med små velsmagende retter. 
Fisk, grønt og godt brød.

Torsdag den 2. maj
Saftige frikadeller med nye kartofler, smør og persille.
Hertil en sprød salat og lidt surt.

Tirsdag den 7. maj
Bygotto med hvidvin, fløde, asparges, krydderurter og god ost. Brød med artiskoktapenade.

Onsdag den 8. maj
Kyllingefrikassé med asparges, gulerødder og edamamebønner. Hertil nye kartofler.

Tirsdag den 14. maj
Papardelle med dyreragout, løvstikkepesto, god revet ost og nybagt focaccia.

Onsdag den 15. maj
Ovnristet urtekylling med courgette baba ghanoush og smørris med ingefær og persille.

Torsdag den 16. maj
Bagt spidskål med rodfrugtmos og vinbagte løg, linser og persillevinaigrette. Hertil forårssalat og brød.

Tirsdag den 21. maj
Vegetarisk thai curry med masser af grønt, ristet kokos, limedråber, nødder og koriander. Hertil ris.

Onsdag den 22. maj
Bagt laks med urtecrust, smørvendte nye kartofler og salat med asparges.

Torsdag den 23. maj           
Vi griller -  græsk bøf med græske kartofler, tzatziki, græsk salat og skordalia (græsk dip med mandler). Særpris 100 kr.

Tirsdag den 28. maj
Stegt ribbensteg med timian og citron. Klar kartoffelsalat med asparges og radiser.

Onsdag den 29. maj
Vegetarburger i hjemmebagt bolle. Med rødbedebøf, hjemmelavet thousand island dressing, avocado og råmarineret grønt. Hertil ovnkartofler med kørvelmayo.

Torsdag den 30. maj           
Marokkansk lam og kikærter med gulerodsmos, bagt peberfrugt og limeyoghurt.