Cafeen i Toftebjerg

Menu

Januar:

Tirsdag den 30. januarT
Omelet med rejer, chili og peberfrugt, appelsinaioli. Hertil sesambrød og salat med æbler og avocado.

Onsdag den 31. januar
Coq au vin med mos. Hertil syrnet kål og cornichons.

Februar

Torsdag den 1. februar
Cremet Perlebyg-otto med braiseret oksebov og vintergrønt.
Godt brød med grøntkålspesto.

Tirsdag den 6. februar
Smørstegt gnocchi med rødder og svampe i krydret tomatsauce, med god ost og krydderurt.
Hertil salat med pærer, kål og nødder – godt brød.

Onsdag den 7. februar
Bøfsandwich (Skovgaard) med spejlæg, bløde løg, agurkesalat i blød bolle. Med stegte kartofler.

Torsdag den 8. februar
Laks i kokosmælk med rød karry. Hertil jasminris og salat med grønkål, æbler, nødder og ingefær vinaigrette. 

VINTERFERIE - UGE 7

Tirsdag den 20. februar
Urtestegt kylling og bagt pasta med paprika flødesauce.
Hertil en grøn salat med vinaigrette.

Onsdag den 21. februar
Lamb Vindaloo (krydret indisk ret med lam) kokosris, ingefæræbler, yoghurt og naanbrød.

Torsdag den 22. februar
Toftebjergs populære vegetarbuffet– Årets første -.
Køkkenet tilbereder en skøn vinterbuffet. Grøn og god, med hjemmebagt brød.

Tirsdag den 27. februar
Fyldig landsuppe med mørt oksekød, urter og hvide bønner.
Hertil hjemmebagt landbrød med peberfrugtcreme.

Onsdag den 28. februar
Fyldte peberfrugter med linser, og bagt sød kartoffel med haydiri (fetacreme) og lækkert rosmarinbrød.

Torsdag den 29. februar
Porterbraiserede svinekæber med rodfrugtmos, tyttebær og sprød salat med æble.