Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
75 kr.
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Musik

Silkeborg Classic: Voss, Skærbæk & Honkamaa

04.08.21
Vi er stolte over at kunne præsentere de to unge talenter Kirsten Voss og Anne Skærbæk, der begge kommer fra Silkeborg.

Kirsten Voss er klassisk sanger og mezzosopran, bosat i Århus. Hendes første musikalske skridt blev trådte på Den Kreative Skole i Silkeborg, hvor hun modtog en bred musik-, danse- og
teaterundervisning. Herefter gik turen via MGK i Århus med klassisk sang som hovedfag, videre til Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hun debuterede i 2020.

Anne Skærbæk er violinist og i gang med sidste år af kandidatstudiet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. På halvdelen af kandidatuddannelsen har hun studeret på Hogeschool voor de Kunsten i Utrecht, Holland. Anne Skærbæk assisterer i Odense Symfoniorkester samt Orkest van het Oosten and Het Gelders Orkest i Holland. Hun har desuden turnéret med Concerto Copenhagen og Wiener Kammerorkester.

Sonja Honkamaa er en finsk pianist og akkompagnatør, der er ved at færdiggøre sin kandidat hos Søren Rastogi på Det Jyske Musikkonservatorium. Hun har sin bachelor fra Tampere Universitet i Finland, og har spillet konkurrencer som Den Nordiske Klaverkonkurrence og Den Nationale Finske Klaverkonkurrence. Hun er desuden aktiv som koncertpianist og kammermusiker ved en bred vifte af koncerter både i Danmark og Finland, samt modtager af Holger Arndts Mindefond 2020.

Billetter koster 75 kr og købes via Silkeborg Clasics på deres hjemmeside: https://www.silkeborgclassic.dk/festival-2021