billede af cæcilie nordby

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
250 kr.
Målgruppe
Alle
Film, musik & teater

Koncert - Cæcilie Norby

27.11.22
Den 27. november kl. 16 dukker – på en søndag – en særlig gæst op på Toftebjerg. Cæcilie Norby og hendes All star band er på tour, og I kan se frem til at blive taget med storm.

Cæcilie drager med sin vidunderlige vokal publikum ind i et groovy og sanseligt univers, som både overrasker og tryllebinder fra første færd.

EARTHENYA er hendes 14. soloudgivelse, og den første i 17 år, hvor al musikken er skrevet af hende selv – denne gang dedikeret til dette specifikke band.

Med blod på tanden – efter Toppen af Poppen 2019 – fik hun lyst til at dyrke sine pop og soul sider igen – dog stadig tilsat krydderier af jazz og rock. Det er personligt, råt, smukt, opløftende og sårbart på én gang.

Hendes formidable evner som historiefortæller udfolder sig på ny, hvor emner – de fleste vil kunne nikke genkendende til – bliver formidlet med indsigt og empati.

Hun slog for alvor igennem for snart 35 år siden i orkestrene Frontline og One Two. Siden fik hun guldrandede pladekontrakter, først med det hæderkronede label Blue Note Records. I dag er hun signet på Europas største Vocal label tyske ACTmusic.

Glæd dig til en fantastisk musikalsk rejse med facetternes vokaldronning.

LINE UP:
Cæcilie Norby – vocal
Poul Reimann – Piano, keys (Antonelli Orchestra, Kid Creole, Thomas Helmig m.fl.)
Jacob Gurevitsch – Guitar (Erann DD, Antonelli Orchestra m.fl.)
Kristor Brødsgaard – Bas (Jazzkamikaze m.fl.)
Snorre Kirk– Trommer (Diane Schuur, Eric Reed, Stephen Riley m.fl.)