Billede af de 3 medlemmer i Abekejser

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
150 kr.
Målgruppe
For alle
Musik

Koncert - Abekejser

11.11.21
Abekejser blander hiphoppens tunge rytmer med jazzens fine harmonier og nuancer. Gruppens inspirationen hentes fra nær og fjern og kodes sammen i en farverige junglemaskine – fremført på alt fra moog bass synth til klassisk elguitar. Og ingen musikalske dogmer er sikre, når drengene først går på scenen

Selvom alle fire musikere har en baggrund i jazz og world music, så har Abekejser for længst smidt kontrabassen på bålet sammen med de lukkede skabeloner. I stedet bygger orkesteret sin egen lyd på en bund af stærke beats fra elektroniske samples og akustisk trommesæt. Ovenpå er knitrende synthesizere og effektmættede guitarer, som står i kø for at levere episke harmonier og fængende melodier.

Det er umuligt at stå stille til Abekejser, og uanset om du er mest klar på at sidde i sofaen og drømme dig væk, eller om den står på svedig dansefest, så er Abekejser leveringsdygtig i soundtracket.

De musikalske inspirationer trækker på bands som Jaga Jazzist, Snarky Puppy, Hiatus Kaiyote og Weather Report, selv om Abekejser alligevel har sin helt sin egen lyd, som er svær at sætte i bås.

Husk at du inden koncerten kan spise i husets café. Bordbestilling er nødvendig, og kan gøres på 8722 1980 eller på toftebjerg@silkeborgbib.dk