billede af band

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
100 kr.
Målgruppe
For alle
Musik

AFLYST - Nytårskoncert

14.01.21
Der vil, traditionen tro, være indslag fra lokalområdet.

Vi skal høre sangtalentet Cecilie Trolle fra Katrinedal præsentere nogle af sine nye sange, som nærmer sig en udgivelse. Og Marie Hedegaard fra Gothenborg tolker nogle smukke sange akkompagneret af husorkestret. Desuden kommer Sigi med sit band Drive, der har base i Vrads. De spiller en form for psykedelisk cityblues, med et twist af jazz og halvfjerdser frihed, tilsat moderne analog lyd. 

Aftenens konferencier – Søren Kristian Frydenlund-Vad lover desuden, at der kommer nogle dygtige og alsidige musikere fra Den Kreative Skole, som er hele kommunens musikskole.
En anden tradition er, at lærerne fra Den Kreative Skole – Stig Nørregaard og Søren Kristian – hædrer en kunstner ved at tolke nogle udvalgte sange. Gad vide hvad de finder på denne gang?
Alle er velkomne til at købe billetter til denne festlige aften – arrangeret af Kulturstafetten, som selvfølgelig vil overholde alle Corona-restriktioner.

Husk at du inden koncerten kan spise i husets café. Bordbestilling er nødvendig, og kan gøres på 8722 1980 eller på toftebjerg@silkeborgbib.dk

COVID-19:

Silkeborg Bibliotekerne overholder de gældende retningslinjer om afstand og hygiejne.

Brug den opstillede håndsprit ved indgangen når du ankommer samt i en evt. pause - og husk at holde afstand.

Føler du dig det mindste sløj henstiller vi til, at du bliver hjemme.

Sammen passer vi på os selv og hinanden.