Portræt af Persille Ingerslev

Om dette arrangement

Tid
15:30 - 16:30
Pris
45 kr.
Sted
Campushuset, Panorama
Målgruppe
For voksne
Litteratur

Højland - Gendyrk med Persille Ingerslev

11.06.22
Kom til foredrag med forfatter Persille Ingerslev og hør hende fortælle om sine seneste to bøger, Gendyrk og Gratis gardening, der handler om hvordan du selv kan dyrke mad og blomster til husbehov til glæde for både dig selv og miljøet.

Gendyrk handler om, hvordan man kan få de dele af grøntsagerne, vi ellers smider ud, til at vokse og skyde igen og igen. Porrer, selleri og mange andre grøntsager kan skyde igen og igen, og uanset om du har en vindueskarm, en altan, en have eller en baggård, giver Persille dig et hav af tips og tricks til, hvordan du kommer i gang. I Persilles seneste bog Gratis gardening er der særligt fokus på blomster og biodiversitet. Her fortæller hun om mere end 100 blomstersorter, som du ganske gratis kan så i altankassen eller haven.  

Persille taler for grøn omstilling, aktivisme og mangfoldighed på sin helt egen måde. Hun har tidligere kæmpet med stress, depression og angst, men har brugt dyrkning og grøn aktivisme til at komme ud af systemet. Hun startede med at udbrede sit budskab på Facebook og lever i dag af at formidle sin viden om gendyrk af grøntsager og blomster. 

Arrangementet er en del af konceptet Grøn Scene, som er en arrangementsrække for borgere, der interesserer sig for grøn omstilling, bæredygtighed, minimalisme mv. Hver måned inviterer vi en oplægsholder med en særlig viden til at fortælle om en ny vinkel på en grønnere og mere bæredygtig hverdag, og lægger op til samtale med publikum. Har du en god idé til en oplægsholder eller et emne, så skriv til ph@silkeborg.dk så kigger vi på din idé.

Grøn scene er en del af Silkeborg bibliotekernes arbejde med FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Program for voksne - 11. juni 2022

Klik her for at se det samlede program for voksne (åbner i et nyt vindue)