Bog der åbner sig

Om dette arrangement

Tid
10:30 - 12:00
Pris
Gratis
Sted
Det blå mødelokale
Målgruppe
Voksne
Litteratur & viden

UGE17 - Fælleslæsning

23.04.23
Har du prøvet fælleslæsning før, og er du vild med det? Eller har du aldrig prøvet det før, og er du nysgerrig på, hvad det kan?

Kom og vær med til en dejlig formiddag i litteraturens og fællesskabets tegn, når litteraturformidler Britt Skjoldborg tager os med ind i litteraturens verden.
Britt vil læse en novelle og et digt højt. Undervejs i teksterne standser vi op og taler sammen om, hvad det er, vi har læst, og hvad vi hver især tænker om det.

Litteratur kan gøre en positiv forskel for den mentale sundhed, for der sker nemlig noget i et rum og mellem mennesker, når man sammen får læst en tekst op, og bagefter taler i fællesskab om den.

Metoden hedder ”Guidet fælleslæsning”, og den går helt enkelt ud på, at man sammen med andre udfolder betydninger i et stykke litteratur, der læses op. De gavnlige effekter er: Man slapper af, hjernen udfordres af andre tanker end de vanlige, og fællesskabet med andre mennesker skaber et mentalt velbefindende, som er med til at give en hel unik oplevelse af litteraturen.

Tilmeld dig, selvom det er gratis. Det er rart at vide, hvor mange der dukker op.