Søren R Fauth

Om dette arrangement

Tid
16:30 - 17:30
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Litteratur

Det monstrøse raseri

02.12.20
Forfatter, litterat og professor Søren R. Fauth gæster Orange scene, der denne gang handler om bogen Moloch og den ufattelige smerte og kampen om at samle sig efter et knusende utroskab.

Bedraget, forsmåelsen har skabt monsteret – lad os kalde ham Moloch, der æder sig ind på Søren. Han sidder i selvvalgt eksil, i isolation, væk fra alt, på en bjergside i Spanien, mens Moloch udsætter ham for ekstremvoldsfantasifremmende forestillinger om konen og Rosenmanden, den indtrængende elsker; fantasier, der blæser til et altfortærende rødglødende raseri, han kun kan dæmpe ved ensom kamp mod de spanske bjerge. Alene på cykel, trampende sig mod udmattelse og ønsket om at smerten vil forsvinde – måske ved mødet med et modkørende lastvognstog på en halsbrækkende nedkørsel.
Oplev forfatteren i samtale med kulturformidler Frederik Schøler, en samtale om værket og smerten, men mest af alt om kærligheden.
Orange scene er Silkeborg Bibliotekernes åbne scene med kulturindsprøjtninger til alle. Emnerne, der præsenteres fra scenen, spænder bredt – eneste lighed er oplægsholdernes engagement og smittende entusiasme.

COVID-19:
Silkeborg Bibliotekerne overholder de gældende retningslinjer om afstand og hygiejne.
Brug den opstillede håndsprit ved indgangen når du ankommer samt i en evt. pause - og husk at holde afstand.
Føler du dig det mindste sløj henstiller vi til, at du bliver hjemme.
Sammen passer vi på os selv og hinanden.

Foto: Truxstudio