Billede af en skov med en flok tegnede mennesker, som går tur. Med verdensmålslogo

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:30
Pris
Gratis
Sted
Foyer
Målgruppe
Voksne
Litteratur & viden

UGE17 - LitteraGÅtur - Verdensmål special

25.04.23
Hvornår har du sidst fået læst højt af en god historie eller et bevægende digt? Det er ikke ofte, at vi voksne får lov til det, men Silkeborg Bibliotekerne giver dig nu chancen – og vi kombinerer endda den gode litteratur med motion og god samtale. 

Tag med ud på litterær gåtur sammen med en biblioteksformidler. Vi gør stop undervejs med højtlæsning og samtale, og der bliver også tid til en lidt længere pause, hvor du kan drikke din medbragte kaffe eller the. Til hver tur vælger vi to gode tekster, som vi glæder os til at dele med jer. Teksterne vil hovedsageligt, men ikke altid, være nyere dansk litteratur. 

LitteraGÅtur er et uforpligtende litteraturfællesskab. Du skal ikke gøre andet end at gå med, lytte og dele din oplevelse. Vi går i et tempo, hvor alle kan være med, og ruten vil være ca. 3-4 kilometer lang. Tag tøj på efter vejret. 

Der er plads til 12 deltagere hver gang, og det er gratis at deltage. Du skal dog tilmelde dig gennem vores billetsystem. Mødested i foyen på biblioteket.

I uge 17 afholder landets biblioteker en fælles temauge med fokus på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Det bliver en uge med et hav af forskellige arrangementer - foredrag, debatter og workshops, som kan gøre os klogere på verdensmålene, og hvordan vi som borgere kan være med til at gøre en forskel for den bæredygtige omstilling. Silkeborg Bibliotekerne er naturligvis med og har sammensat et program for hele ugen, der kulminerer med Silkeborg Kommunes Klimadag lørdag d. 29.april.