René Foli

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:15
Pris
45 kr.
Sted
Orange Scene
Målgruppe
Voksne
Litteratur & viden

MÆND ELSKER et godt grin!

22.10.23
Livet som midaldrende mand er bestemt ikke for sarte sjæle. Udfordringer som nattepisseri, iskiassmerter, mandeinfluenza, sportsskader, briller med glidende overgang, og begyndende rejsningsproblemer kræver så absolut sin mand. Der er absolut ikke noget at grine af – eller er der?

Med udgangspunkt i bogen "En sølvrævs bekendelser" fortæller forfatter René Foli, om at springe ud af et toplederjob og skrive en roman om midaldrende mænd. Med en konstant lun og humoristisk undertone kommer han bl.a. omkring kammeratskaber, alfahanner, bilvask og kærlighed til den eneste ene. Vi skal også omkring nogle af livets store erkendelser som afsky for rucola, uvilje mod yoga og forundring over kvinders overdrevne brug af emojiis.

Kvinde kend din mand!
Foredraget er naturligvis også for kvinder. En af de stærkeste karakterer i bogen er Conny, som hovedpersonen Elvis betegner som den fjerde statsmagt. Conny og Elvis elsker hinanden selvom tonen til tide er hård og kontant – lyder det mon bekendt?

Tag din kammerat eller din partner under armen og få en skøn oplevelse til dette livsbekræftende foredrag.

MÆND ELSKER er for os mænd og handler om dét, der optager os.
Hvert arrangement har både et oplæg, en samtale og en aktivitet – vi skal bl.a. binde fluer, fortælle far-jokes, bestemme urter og sparke til dæk.

Arrangementerne byder på både oplæg, grej og værktøjskasser, og vi tager hjertens gerne imod forslag til nye arrangementer i rækken. Sammen kan vi måske finde på noget, der rammer plet i forhold til dine interesser!

Alle andre, der er nysgerrige på, hvad mænd er optagede af, er naturligvis også velkomne til MÆND ELSKER-arrangementerne