Foto af Glenn Bech og bogforside

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:00
Pris
45 kr.
Sted
Sal A
Målgruppe
Alle
Litteratur & viden

Højland - Glenn Bech

10.06.23
Mød forfatter og psykolog Glenn Bech i en samtale med kunstprojektet adfærd.

I 2022 udgav Glenn Bech det fremragende lyriske manifest "Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet." Bogen er et provokerende og protesterende, klamrende og klynkende, hudløst og ærligt opråb, hvor Glenn Bech brænder alle illusioner om lige muligheder ned og insisterer på at tale ud fra sine egne erfaringer i klassesamfundet.

Bogen er blevet en bestseller, og Glenn Bech har siden udgivelsen været synlig mange steder i det danske mediebillede, hvor han har været med til at sætte en dagsorden, der diskuterer det klassesamfund, der fortsat lever og undertrykker i bedste velgående.

Mød Glenn Bech og kunstprojektet adfærd, der består af unge med tilknytning til Ungekulturhuset, når de mødes til en samtale om forundring, proletariat og elite, queerness og identitetspolitik, selvudlevering, socialklasse, skam og POESI/PROTEST.

Glenn Bech er opvokset i Horsens, uddannet ved Forfatterskolen i 2019 og arbejder, ved siden af sit forfatterskab, som privatpraktiserende psykolog. Han debuterede i 2021 med "Farskibet", en eksperimenterende selvbiografisk roman, der kredser om farens selvmord.

For "Farskibet" modtog Glenn Bech Albert Dams mindelegat og Munch-Christensens debutantpris, mens han for "Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet" har modtaget Politikens Litteraturpris.

Vi glæder os over at kunne præsentere forfatter Glenn Bech på Højland Litteraturfestival 2023!

Logo for Statens Kunstfond

Højland Litteraturfestival er støttet af:
Statens Kunstfond & Tonni og Kaj Munksøs Fond