Joan Ørting med "love" hjerteskilt

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
95 kr.
Sted
Store Sal
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Mød Joan Ørting

02.11.21
Kom og oplev sexolog Joan Ørting fortælle sprudlende og medlevende om parforhold og kærlighed. Foredraget vil tage sit udspring i Joan Ørtings nyeste bog "De 5 erotiske sprog".

Joan Ørting er en blændende formidler.

Til foredraget vil hun fortælle om, hvordan man får prioriteret parforholdet, så gnisten bevares.
Hun gennemgår enkelt og indlevende de forskellige erotiske sprogs kendetegn.

Ifølge sexolog Joan Ørting taler vi ikke åbent nok om sex og erotik. I hvert fald ikke, når det handler om lyst og længsler. De fleste har ingen problemer med at forestille sig en partner, de gerne vil opleve verden med, men når det kommer til seksualitet, er der mange der kommer til kort, for hvad skal vi sige - og hvordan?
I stedet for at få sat ord på sin lyst, ender man måske med slet ikke at tale om sex og erotik med sin partner. Men ved vi i grunden, hvad vi har lyst til og tænder på - og hvis vi gør, hvordan får vi det så sagt? Hvis man kender hinandens erotiske sprog, kan man undgå at tale forbi hinanden i et parforhold.

Husk, at du kan nyde et godt måltid mad i cafeen før aftenens foredrag. Vores køkkenleder Dan vil denne aften skabe en passioneret menu, der kan få hjertet til at banke og give dig varme i kinderne.

Vi spiser kl. 17.30. Prisen for menuen inkl. dessert denne aften er 90 kr. per person. Bordbestilling er nødvendig, og kan gøres på 87 22 19 80 eller på toftebjerg@silkeborgbib.dk.