Om dette arrangement

Tid
16:00 - 16:45
Pris
45 kr.
Sted
Torvet, CampusHuset
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Højland - Louise Juhl Dalsgaard

19.06.21
Louise Juhl Dalsgaard fortæller om sin brug af skriften til at skabe et dobbeltblik, der på en gang nærmer sig og lægger afstand til den ofte uoverskuelig verden, vi lever i.

Louise Juhl Dalsgaard skriver tekster, der er både følsomme og rå, genkendelige og sære. Der er ofte en sorg på færde i det, hun skriver, ikke en sorg over nogen eller noget, men en tilstand af søgen efter noget andet og mere end den virkelighed og hverdag, vi er omgivet af. Sorgen er dog samtidig munter, til tider ligefrem morsom, i det hele taget er alle følelser i spil, når hun skriver.

Husk corona-pas

Til Højland Litteraturfestivals fysiske arrangementer overholder vi alle gældende retningslinjer for at holde en corona-sikker festival. Du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas for at besøge festivalen på Silkeborg Bibliotek.

Mundbind eller andre værnemidler er påkrævet, når du færdes på biblioteket, også under festivalen. Mundbindet kan tages af, når du tager siddende ophold.

Om Højland Litteraturfestival

Højland Litteraturfestival er Silkeborg Bibliotekernes nye litteraturfestival for hele familien. Vi ønsker at skabe en festlig og livlig dag i litteraturens tegn og vise, at litteraturen kan opleves i fællesskab, også i en coronatid. Vi præsenterer derfor en række aktuelle, danske forfattere på scenen og i en online streaming.

Se det fulde program her: https://silkeborgbib.dk/hoejland/program

Ønsker du at deltage i arrangementet hjemmefra? 

Gå til begivenheden med online streaming (via Facebook)


Højland Litteraturfestival er støttet af Statens Kunstfond

Tags