Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
45 kr.
Sted
Sal A
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Højland - Katrine Marie Guldager

19.06.21
Katrine Marie Guldager kickstartede bogåret 2021 med at udgive en meget personlig roman, der tager udgangspunkt i hendes eget liv.

I samtale med formidler Maria Louise Elgård Rasmussen vil Katrine Marie Guldager fortælle om romanens tilblivelsesproces, om at se sine egne dæmoner i øjenene og omdanne vreden, sorgen, og følelsen af svigt fra familien til en gnistrende og intens roman.

Romanen "Det samme og noget helt andet" falder i to spor. Det første spor tager sin begyndelse i 1988, hvor fortælleren Katrine med kort tids mellemrum mister først sin bedste veninde og så sin elskede far i to dramatiske ulykker.
Det efterlader hende i et tomrum; hun føler sig svigtet af sin familie, der ikke bakker hende op i sorgen. I stedet strides de om farens arv.

Vi følger Katrine de næste mange år, hvor hun prøver at finde et følelsesmæssigt fodfæste i familien. Romanens andet spor følger voksne Katrine, der nu er blevet en anerkendt forfatter og forsøger at skrive en roman om sin egen dannelsesrejse og den familie, der er blevet fremmed for hende.

Det er en gribende roman, og vi glæder os til at byde Katrine Marie Guldager velkommen på scenen.

Husk corona-pas

Til Højland Litteraturfestivals fysiske arrangementer overholder vi alle gældende retningslinjer for at holde en corona-sikker festival. Du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas for at besøge festivalen på Silkeborg Bibliotek.

Mundbind eller andre værnemidler er påkrævet, når du færdes på biblioteket, også under festivalen. Mundbindet kan tages af, når du tager siddende ophold.

Om Højland Litteraturfestival

Højland Litteraturfestival er Silkeborg Bibliotekernes nye litteraturfestival for hele familien. Vi ønsker at skabe en festlig og livlig dag i litteraturens tegn og vise, at litteraturen kan opleves i fællesskab, også i en coronatid. Vi præsenterer derfor en række aktuelle, danske forfattere på scenen og i en online streaming.

Se det fulde program her: https://silkeborgbib.dk/hoejland/program

Ønsker du at deltage i arrangementet hjemmefra?

Gå til begivenheden med online streaming (via Facebook)


Højland Litteraturfestival er støttet af Statens Kunstfond

Tags