Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
45 kr.
Sted
Sal A
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Højland - Iben Mondrup

19.06.21
Iben Mondrup har en stor kærlighed til Grønland. I samtale med formidler Anne Juul Andersen vil hun udfolde sin kærlighed og engagement for Grønland og den grønlandske kultur.

Samtalen vil tage udgangspunkt i Iben Mondrups meget roste roman "Tabita" (2020), der foregår i Grønland og Danmark og har to mindreårige grønlandske børns liv som omdrejningspunkt.

"Tabita" handler om søskendeparret Tabita og Vitus, der adopteres af Eva og Berthel i midten af 1960´erne. Børnenes mor, Abelone, var Eva og Berthels hushjælp, da de boede i Grønland. Abelone valgte at bortadoptere børnene pga familære omstændigheder. Eva og Berthel vælger at flytte til Danmark med børnene. Eva er optaget af, at de skal være en helt almindelig familie - uden spor af børnenes grønlandske aner og kultur. Men hurtigt viser det sig, at man kan ikke glemme sit ophav, og billedet af den perfekte familie krakelerer.

Husk corona-pas

Til Højland Litteraturfestivals fysiske arrangementer overholder vi alle gældende retningslinjer for at holde en corona-sikker festival. Du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas for at besøge festivalen på Silkeborg Bibliotek. Mundbind eller andre værnemidler er påkrævet, når du færdes på biblioteket, også under festivalen. Mundbindet kan tages af, når du tager siddende ophold.

Om Højland Litteraturfestival

Højland Litteraturfestival er Silkeborg Bibliotekernes nye litteraturfestival for hele familien. Vi ønsker at skabe en festlig og livlig dag i litteraturens tegn og vise, at litteraturen kan opleves i fællesskab, også i en coronatid. Vi præsenterer derfor en række aktuelle, danske forfattere på scenen og i en online streaming.

Se det fulde program her: https://silkeborgbib.dk/hoejland/program

Ønsker du at deltage i arrangementet hjemmefra?
Gå til begivenheden med online streaming (via Facebook).

Højland Litteraturfestival er støttet af Statens Kunstfond.

Tags