Josefine Bjørn Knudsen sidder og hækler

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
30 kr.
Sted
Orange Scene
Målgruppe
For voksne
Foredrag & debat

Håndarbejdscafé med Min kreative verden

25.09.22
Tag din veninde og dit nyeste projekt med på biblioteket søndag formiddag til et par fornøjelige timer i håndarbejdets tegn. Vi strikker, hækler og hygger os. Alle er velkomne, og vi hjælper selvfølgelig hinanden, hvis mønsteret driller eller strikkefastheden slår knuder.

Når alle er nået frem og har fundet en stol og en kop te eller kaffe, vil Josefine Bjørn Knudsen fra Min kreative verden holde et inspirerende oplæg for os. Efterfølgende er der tid til at nørkle, sludre og dele tips og tricks.

Josefine Bjørn Knudsen står bag virksomheden "Min kreative verden”. Hør hende fortælle om hvordan håndarbejde og hækling blev hendes redning fra en voldsom spiseforstyrrelse, og hvordan hun gik fra at bruge sin kreativitet som terapi, til i dag at være hendes levevej og største passion.

Josefine medvirkede i dette års sæson af Løvens Hule. Hun endte med at få en investering fra Mia Wagner og er dermed blevet en del af Nordic Female Founders. I sit oplæg vil hun fortælle om, hvordan det har været at være med i Løvens Hule, at være iværksætter, forfatter, butiksejer og meget mere.

Billetten er inklusiv kaffe og te.

Tags