nisse og juletræ

Om dette arrangement

Tid
9:30 - 10:00
Pris
Gratis
Sted
Mosaikken
Målgruppe
For børn
Film

AFLYST - Filmperler for børn fra 3 år

10.12.20
Biblioteket inviterer igen til de populære filmformiddage for børn fra 3 år. Små fine, finurlige, sjove og lidt alvorlige film for børn i daginstitutioner og andre i samme alder.

Filmene er stillet til rådighed af Det Danske Filminstitut og er særligt udvalgte til de mindre børn. 

December måned føles tit så uendelig lang for børn i alle aldre og størrelser, der venter på juleaften.
Måske hjælper det på den svære ventetid at bruge en halv time sammen i biografsalen, hvor vi hygger os med at se et par små julefilm. Efter filmene tænder vi lyset i salen, og traditionen tro får vi besøg af Stinne, der har sin guitar med for at synge og spille julesange og sanglege med børnene. Bagefter ønsker vi hinanden en dejlig jul.
Nissehuer i alle størrelser er også meget velkomne.

Vi skal ud på Josefines bondegård. Det er snart jul, og den frække drillenisse Soffi laver ballade om natten. Josefine gør klar til julen ved at bage julekager og skrive ønskeseddel, men selvom det snart er jul, er der stadig en masse andet at gøre på gården. Familien skal udvide bestanden med nuttede tyrekalve, som skal slagtes og blive til lækre bøffer, når de er blevet store nok. Og så er der kommet nye, små kyllinger på gården.
Vi slutter med en lille ”Vitello” film. Vitello ved udmærket godt, at det kun er de artige børn, der får julegaver. Og han har ikke været rasende artig i år. Men hvis han nu køber en vidunderlig julegave til Mor OG fortæller hende om den, så vil hun sikkert glemme alt det uartige og købe en masse vidunderlige julegaver til ham…

Alle er velkomne. Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig.

 

COVID-19:

Silkeborg Bibliotekerne overholder de gældende retningslinjer om afstand og hygiejne.

Brug den opstillede håndsprit ved indgangen når du ankommer samt i en evt. pause - og husk at holde afstand.

Føler du dig det mindste sløj henstiller vi til, at du bliver hjemme.

Sammen passer vi på os selv og hinanden.