Billede af de 5 x vuurst

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
200 kr.
Sted
Store sal
Målgruppe
Voksne
Film, musik & teater

Koncert - 5 x Vuust

07.03.24
Få en unik koncertoplevelse med 5 x Vuust, når familien hylder Paul Simons ikoniske sange.

Glæd dig til at høre legendariske sange som The Sound Of Silence og Still Crazy After All These Years, når kvintetten udfolder Paul Simons bagkatalog og giver deres bud på kendte, såvel som mindre kendte kompositioner fra Paul Simons mangeårige karriere som en af verdens mest sublime sangskrivere.

Efternavnet Vuust forbindes ofte med noget af det bedste, Danmark kan præstere inden for jazz. Sammen med Simon kan du nu opleve fem af slagsen LIVE.

5 x Vuust har tilsammen medvirket på over 190 plader og hver for sig optrådt i et hav af musikalske sammenhænge.

Sanger Clara Vuust har som jazzsolist udgivet tre albums, senest Before You Walk Away, og har høstet fremragende anmeldelser for sin krystalklare klang og fornemme fortolkninger.

Saxofonist Christian Vuust er blandt andet kendt for sit dybdegående arbejde med den nordiske tone i sin musik.

Bassist Peter Vuust har medvirket på mere end 100 cd’er heraf 7 i eget navn. Han er også professor og leder af Center for Music In the Brain, ved Aarhus universitet og det Jyske Musikkonservatorium. Peter har desuden været nomineret til en DMA for CD’en September Song.

Peters to sønner Frederik og Mikkel – på henholdsvis klaver og trommer – er begge en del af den unge fremadstormende generation af jazzmusikere i Danmark. Frederik Vuust studerer på det Jyske Musikkonservatorium med klaver som hovedfag og Mikkel Vuust studerer trommer på Manhattan School of Music i New York.

Arrangør: Kulturstafetten

Husk, at du inden foredraget kan spise i husets café. Bordbestilling på 87221980 eller totebjerg@silkeborgbib.dk. Ved bordbestilling via mail er din reservation først gældende, når du har modtaget en bekræftelse.