Kristine Virén

Om dette arrangement

Tid
11:30 - 13:00
Pris
Gratis
Sted
Campus Torvet
Målgruppe
Voksne
Fællesskab & bæredygtighed

UGE17 - Spar på varmen, energien og bo mere bæredygtigt. Ved Kristine Virén

29.04.23
Foredrag med Kristine Virén, arkitekt og formidlingschef ved Videncentret Bolius og bl.a. kendt fra DR’s boligprogram ”Hammerslag”.

Kristine har fokus på at øge danskernes livskvalitet gennem fakta og fortællinger, og hun er optaget af at gøre vores boliger grønnere med bæredygtige og energivenlige renoveringer.

Kristine vil I sit oplæg fortælle om, hvordan vi har reageret på energiforsyningskrisen, og giver en lang række gode og kloge råd til, hvordan vi kan spare på energien i det enkelte forbrug, men også hvordan vores individuelle energi- og ressourceforbrug påvirker energi- og CO2-forbruget i helt stor skala. For ombygninger, forbrug og renoveringer er nogle af de steder, hvor man selv kan gøre en stor klimamæssig forskel.

Foredraget er en del af Uge17, hvor landets biblioteker afholder en landsdækkende temauge med fokus på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Det bliver en uge med et hav af forskellige arrangementer - foredrag, debatter og workshops, som kan gøre os klogere på verdensmålene, og hvordan vi som borgere kan være med til at gøre en forskel for den bæredygtige omstilling. Silkeborg Bibliotekerne er naturligvis med og har sammensat et program for hele ugen, der kulminerer med Silkeborg Kommunes Klimadag lørdag d. 29.april.