pitch din klimaide

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:30
Pris
Gratis
Sted
Torvet - Campus
Målgruppe
Voksne
Fællesskab & bæredygtighed

UGE17 - Pitch din klimaide

29.04.23
Vil du være en del af den grønne omstilling? Og har du en helt konkret ide til at gøre en forskel?

Nu har du muligheden for at pitche din ide for vores grønne panel - og vinde 5000,- til at udvikle videre på din idé. 

For at komme i betragtning til at pitche din ide, skal du sende en beskrivelse og den forventede effekt af ideen til dse@silkeborg.dk senest 16. april 2023. 

Panelet, der skal høre pitchet, består bl.a. af politikere, repræsentanter fra vores klimahandlingsudvalg og fra erhvervsnetværket Silkeborg Business. 

Så hvis du har en idé, der kan mindske ressourceforbrug, vil organisere skraldeindsamlinger, arbejde for deleordninger, samkørsel eller har idéer til arrangementer med oplysninger eller viden - så er det nu, du skal til tasterne.
Din ide kan være alt fra et konkret produkt til et arrangement, kampagne, e.l. 
Det vigtige, er at den kan gøre en forskel for klimaet. 

Hvis din idé udvælges, skal den pitches for dommerpanelet lørdag 29. april 2023, kl. 10.00. Det foregår i Campushuset på Bindslevs Plads. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig!

Arrangementet er en del af Uge17, hvor landets biblioteker afholder en landsdækkende temauge med fokus på FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Det bliver en uge med et hav af forskellige arrangementer - foredrag, debatter og workshops, som kan gøre os klogere på verdensmålene, og hvordan vi som borgere kan være med til at gøre en forskel for den bæredygtige omstilling. Silkeborg Bibliotekerne er naturligvis med og har sammensat et program for hele ugen, der kulminerer med Silkeborg Kommunes Klimadag lørdag d. 29.april.