jeans syet om til en taske

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Sted
Campus Torvet
Målgruppe
Unge
Fællesskab & bæredygtighed

I tråd med tiden

23.09.23
Vi sætter spot på den bæredygtige garderobe! Lær at sy dit tøj om.

Vær med når vi samler de løse tråde i forhold til et bæredygtigt tøjskab gennem sjove og lærerige lege, der puster liv i de gamle klude.

Den plettede t-shirt, den enlige sok og de hullede bukser skal nemlig ikke smides til restaffald.

Tag dine ødelagte cowboybukser og t-shirts med til vores workshop og lær, hvordan du nemt og enkelt kan sy bukserne om til en skuldertaske, en vinkøler, en godbidspose eller skjuler til legoklodser og potteplanter. Og skal du ud at handle bagefter, hjælper vi dig med at forvandle din gamle t-shirt til en smart mulepose.

Dyk ned i t-shirtens rejse fra tekstilarbejderen til tørresnoren og bliv klogere på, hvad Silkeborg Forsyning gør med din t-shirt, når tomatpletten ikke kan gå af og ærmerne trevler op. Vi sorterer nemlig også ødelagte tekstiler. Alt det tøj og tekstil, som andre ikke kan få glæde af i genbrugsbutikken, skal sorteres som ødelagt tekstil og i din pap/papir-beholder.

Det er gratis at være med, og vi glæder os til at se jer.

Dette arrangement er en del af Skraldival – Silkeborgs genbrugs- og affaldsfestival som finder sted hvert år i uge 38. Der er både arrangementer for borgere og skoleklasser i løbet af ugen, og i år er der især fokus på sortering, genbrug og affaldsminimering af plastik- og tekstilaffald.

Skraldival arrangeres i samarbejde mellem Silkeborg Bibliotekerne, Silkeborg Forsyning og Silkeborg Kommune. Læs mere om festivalen på silkeborgbib.dk/skraldival