affald som kunstudstilling

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 13:00
Pris
Gratis
Lokation
Genbrugspladsen
Tietgensvej 7
8600 Silkeborg
Arrangører
Silkeborg Bibliotek, Silkeborg Forsyning
Målgruppe
Alle
Fællesskab & bæredygtighed

Åbent hus på genbrugspladsens nye eventyrunivers

16.09.23
Vi giver nyt liv til dine gamle klude! Det bedste affald er det, du ikke producerer.

Silkeborg Forsyning inviterer til Åbent Hus lørdag d. 16. september på vores nye læringsmiljø på Tietgensvej 7 i Silkeborg, hvor vi skal lege med affald.
Vi sætter især fokus på vores tøjforbrug og giver inspiration til, hvordan du giver nyt liv til de gamle klude.

Tag dine ødelagte cowboybukser og t-shirts med til vores workshop og lær, hvordan du nemt og enkelt kan sy bukserne om til en skuldertaske, en vinkøler, en godbidspose eller skjuler til legoklodser og potteplanter. Og skal du ud at handle bagefter, hjælper vi dig med at forvandle din gamle t-shirt til en smart mulepose.

Tag børnene med i vores eventyrlige affaldsunivers på genbrugspladsen, hvor legetøjsdyr bruges som skabshåndtag, golfkøller som knagerække og støvsugerslanger snor sig til et magisk træ. Med inspiration fra H.C Andersens eventyr har vi designet et læringsmiljø bygget af genbrugsmaterialer, hvor vi gør dig klogere på affaldssortering, bæredygtighed, miljø og genbrug.

Den røde hva’ for noget? – Til vores Åbent Hus tager vi også kærligt fat på den røde miljøkasse til farligt affald, som mange silkeborgensere har stående i jeres indkørsel. Hvad er det nu lige for noget affald, der må komme derned, og hvordan skal den pakkes? Alt det og meget mere kan du prøve kræfter med til Åbent Hus på Tietgensvej 7 i Silkeborg lørdag d. 16 september.
Vores Åbent Hus er gratis for alle, og vi glæder os til at se jer!

Dette arrangement er en del af Skraldival – Silkeborgs genbrugs- og affaldsfestival som, finder sted hvert år i uge 38.
Der er både arrangementer for borgere og skoleklasser i løbet af ugen, og i år er der især fokus på sortering, genbrug og affaldsminimering af plastik- og tekstilaffald.
Skraldival arrangeres i samarbejde mellem Silkeborg Bibliotekerne, Silkeborg Forsyning og Silkeborg Kommune. Læs mere om festivalen her: silkeborgbib.dk/skraldival