Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:45
Pris
45 kr.
Sted
Torvet, CampusHuset
Målgruppe
For børn
Børn

Højland - StineStregen

19.06.21
StineStregen er forfatter og tegneserietegner, og er braget ind på børnebiblioteket med serien Myntes Dagbog, som er en herlig blanding af tegneserie, humor og hverdagsdilemmaer. Mynte skal både håndtere nye venskaber, spelt-elskende forældre, en ny tøjstil, en overperfekt kusine og et liv uden en smartphone! Altså alt det man kender fra en nogenlunde normal piges nogenlunde normale hverdag.

Til dette live-interview snakker børnebibliotekar Katrine Sivesgaard med StineStregen om livet som tegner og forfatter. Hvordan fik hun idéen til Myntes Dagbog? Lignede hun Mynte, da hun selv var 13 år gammel? Hvordan finder man ud af, hvad børn og unge synes er sjovt at læse? Og hvorfor går tingene altid lidt galt for Mynte?

Interviewet vil blive krydret med små tegneøvelser, quiz og spørgsmål fra publikum. Har du et spørgsmål, som du gerne vil stille til Stine? Så send det til Katrine Sivesgaard på mail: kasi@silkeborgbib.dk

Aldersgruppe: For de 10-13-årige og deres voksne

Husk corona-pas

Til Højland Litteraturfestivals fysiske arrangementer overholder vi alle gældende retningslinjer for at holde en corona-sikker festival. Du skal kunne fremvise et gyldigt coronapas for at besøge festivalen på Silkeborg Bibliotek.Mundbind eller andre værnemidler er påkrævet, når du færdes på biblioteket, også under festivalen. Mundbindet kan tages af, når du tager siddende ophold.

Krav om gyldigt corona-pas gælder fra 15 år, krav om mundbind/værnemidler gælder fra 12 år jf. retningslinjerne fra SSI. 

Om Højland Litteraturfestival

Højland Litteraturfestival er Silkeborg Bibliotekernes nye litteraturfestival for hele familien. Vi ønsker at skabe en festlig og livlig dag i litteraturens tegn og vise, at litteraturen kan opleves i fællesskab, også i en coronatid. Vi præsenterer derfor en række aktuelle, danske forfattere på scenen og i en online streaming.

Se det fulde program her: https://silkeborgbib.dk/hoejland/program

Højland Litteraturfestival er støttet af Statens Kunstfond.

Tags