Begynderhaven

19.03.19
Det er blevet forår og tid til at komme i haven. Er du ny i haveverdenen, eller har du brug for inspiration til, hvordan man kan anlægge en have, som ikke tager al din tid at passe, så har vi her samlet en række bøger og magasiner til dig.

Den lette have

Er du nybegynder, kan du med fordel abonnere på magasinet Amateur Gardening. Her får du tips til alt fra at undgå de mest velkendte plantesygdomme i foråret til, hvordan man tager stiklinger af sine georginer. Du finder dette og mange andre magasiner i RB Digital

Du kan også gå i gang med bogen Lær at dyrke have, som dels hjælper dig med at genkende en "Blomst fra en Bisse", og dels giver dig instruktioner til at planlægge den flotte have.

Ny i haven giver dig inspiration til at forvandle din have til en overflod af blomsterbede, og til hvordan du kan komme godt i gang med din første køkkenhave.

Den selvforsynende have

Selvforsyning er blevet mere og mere populært, og samtidig kan en veludrustet køkkenhave give dig en køn og nem have at passe. I bogen Dyrk din mad i potter får du hjælp til at lære hvad du kan dyrke, hvis du er ny i haven, eller hvis du ikke har en masse plads. Du får også hjælp til at plante, og til sidst får du en række opskrifter, hvor dine dyrkede madvare indgår.

Går du op i klimaet, kan du med fordel også dykke ned i Spis din have, som fokuserer på selvforsyning i et bæredygtigt perspektiv.
 

Nedenfor kan du se en række andre bøger, som kan give dig inspiration til din havedyrkning, mens du venter på sommeren.

Materialer